Начин на приготвяне
Пресейте брашното заедно със солта. Изсипете 250 гр. от него в купчинка и направете кладенче в средата. В него сложете разтопеното масло и добавете достатъчно вода, за да се получи тестена топка, която трябва да престои на студено 1 нощ.
Разточете топката на кръг според големината на тавата. Набодете я с вилица и след това я покрийте с алуминиево фолио. Печете 15 минути в слаба фурна. През това време направете гъст сос бешамел от маслото, 20 гр. брашно, млякото, сол и черен пипер.
Прибавете настъргания кашкавал и накрая – раздробената риба. Изсипете сместа върху запеченото тесто. Гарнирайте пицата по края с половинки кръгчета от домати.
Печете 20 минути в гореща фурна. Извадете пицата и я украсете с магданоз.