ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Борш»Борш със свинско и цвекло

Борш със свинско и цвекло

НикиНики
Новак
2237573k255
Борш със свинско и цвекло
Снимка: Ники
03/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"Много любима ни е тази супичка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото. Лука почистете и нарежете, настържете цвеклото и моркова.

Задушете зеленчуците, поръсете със сок от лимон, гответе пет минути и добавете доматено пюре. Гответе още 5 минути.

Махнете месото и добавете зелето, нарязано. След 10 минути сложете и нарязаните картофи. Нарежете и добавете месото. Върнете бульона.

Добавете зеленчуци, посолете вкусния борш, добавете дафиновия лист.

Затворете тенджерата с любимата супа с капак и гответе още 10 минути.

Поднесете борша със свинско и цвекло с магданоз и сметана.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: