Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Портобело с кашкавал и бекон

Портобело с кашкавал и бекон

ГабриелаГабриела
Новак
1336534
Портобело с кашкавал и бекон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Чудесно предястие е това портобело с кашкавал и бекон"

Необходими продукти

  • бекон - 200 грама
  • портбело - 7 броя гъби
  • моцарела
  • кашкавал - 100 грама
  • магданоз - за украса
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте гъбите и махнете пънчетата им.

Нарежете бекона на средно големи кубчета. Запържете го за кратко.

Отделно настържете кашкавала и нарежете на ситно моцарелата.

Загрейте фурната на 180 градуса.

В тава за печене сложете хартия. Наредете гъбите. Първо ги напълнете с бекона, отгоре сложете моцарелата и завършете с кашкавала.

Печете пълнените гъби до готовност. Поръсете ги с магданоз и сервирайте топли.

Портобелото с кашкавал и бекон е много вкусно предястие.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: