Спагети със зелен лук и джинджифил

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак32
20/12/2013
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо832
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • спагети - 500 г (пълнозърнести)
  • олио - 3 с.л., сусамово
  • джинджифил - 2 см, пресен, настърган на ситно ренде
  • лук - 1 връзка, пресен
  • соев сос - 3 с.л.
  • тофу - 1 парче
  • лимони - 1 бр
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена и вряща вода се варят спагетите до пълна готовност и се отцеждат.

Загрява се сусамовото олио и се задушават лукът и джинджифилът, докато омекнат.

След като омекнат, се добавят спагетите. Бърка се постоянно около 2- 3 мин.

Заливат се със соевият сос и се посипват с тофуто. Разпределя се в чинии и се украсява с лимонови кръгчета.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар