Ezine.bg»Рецепти»Паста»Спагети със зелен лук и джинджифил

Спагети със зелен лук и джинджифил

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283128
Спагети със зелен лук и джинджифил2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Веган спагети със зелен лук и джинджифил"

Необходими продукти

  • спагети - 500 г (пълнозърнести)
  • олио - 3 с.л., сусамово
  • джинджифил - 2 см, пресен, настърган на ситно ренде
  • лук - 1 връзка, пресен
  • соев сос - 3 с.л.
  • тофу - 1 парче
  • лимони - 1 бр
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена и вряща вода се варят спагетите до пълна готовност и се отцеждат.

Загрява се сусамовото олио и се задушават лукът и джинджифилът, докато омекнат.

След като омекнат, се добавят спагетите. Бърка се постоянно около 2- 3 мин.

Заливат се със соевия сос и се посипват с тофуто. Разпределя се ястието със спагети в чинии и се украсява с лимонови кръгчета.

Спагети със зелен лук и джинджифил по веган рецепта.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: