Начин на приготвяне
Сипете прясното мляко в купа и в него накиснете хляба. Смесете каймата, яйцето и наситнения лук. Добавете хляба и разбъркайте.
Овкусете с черен и червен пипер, босилек и оформете 4 гнезда от кайма. Запържете от едната страна на 3-4 мин. Сложете алуминиево фолио в тава, намазнете го, а отгоре сложете гнездата.
Доматите разрежете на кръст и потопете в гореща вода, за да ги обелите по-лесно. Махнете семената и нарежете на дребно. Нарежете кашкавала и смесете с доматите.
Сложете от плънката по гнездата и намажете с яйце. Печете за 20 мин. на 180 градуса.
Поръсете гнездата от кайма с кашкавал и домати с пера зелен лук.