Зимна каша

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
02/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 720
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате гъбите и ги задушавате в мазнината. Като поомекнат, прибавяте нарязания на кубчета праз. Продължавате да задушавате, докато ястието стане напълно готово.

След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите на слаб огън.

Разбивате яйцето с киселото мляко и ги изсипвате в ястието, малко преди да отстраните от огъня.

Поръсвате с магданоз и целина и сервирате кашата топла. По желание може да аранжирате с резен лимон.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар