Зимна каша

02/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 494
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате гъбите и ги задушавате в мазнината. Като поомекнат, прибавяте нарязания на кубчета праз. Продължавате да задушавате, докато ястието стане напълно готово.

След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите на слаб огън.

Разбивате яйцето с киселото мляко и ги изсипвате в ястието, малко преди да отстраните от огъня.

Поръсвате с магданоз и целина и сервирате кашата топла. По желание може да аранжирате с резен лимон.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар