Агнешко с просо

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
18/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 393
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 600 г
  • просо - 1 ч.ч., измито
  • олио - 3 с.л.
  • лук - 1 глава, кромид
  • лук - 1 връзка, пресен
  • мащерка - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се реже на парченца и се слага да ври. Посолява се. Когато месото е почти готово, се добавя просото.

След като кипне, се се намаля котлона, поръсва се с черния пипер и се готви до готовност.

Задушава се лукът в олио и малко вода и малко преди ястието да се свали от огъня, се добавя лукът.

Най-накрая се поръсва щедро с мащерка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар