Панирано пиле

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Панирано пиле1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Да, знаем, че панираното е вредно и ще отидем в Ада Само се надяваме и там да има панирано пилешко месо"

Необходими продукти

  • пилешко месо - бяло 800 гр.
  • чесън - 3 скилидки
  • черен пипер
  • сол
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 4 бр.
  • галета - 5 - 6 с.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете месото 30 мин. Отделете го от костите и оформете правилни парчета. Натрийте ги с чесън, посолете ги със сол и черен пипер.

Потопявайте всяко парче последователно в брашно, в разбитите яйца посолени, галета и пак в яйцата и ги изпържете.

Сложете ги в елипсовидна чиния. Наоколо подредете гарнитура от сурови и задушени в масло зеленчуци.

Рейтинг

4.4
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: