Панирано пиле в нишесте

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Панирано пиле в нишесте1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Месо? Панирано? В много мазнина? Ооо, да, дайте го насам И да не забравите да кажете Благодаря на Севда за поредното страхотно вкусно предложение"

Необходими продукти

  • пиле - 1 бр.
  • нишесте - 125 г пшенично
  • водка - 50 мл
  • соев сос - 50 мл
  • лук - 1 глава
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • олио - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пилето. Нарязваме го на парчета.

От соевия сос, водката, нарязания на едро лук и скилидки чесън приготвяме марината и в нея оставяме парчетата месо да престоят 24 часа в хладилник.

Изваждаме месото и го овалваме в нишестето.

Пържим пилето на маслена баня.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: