Панирано пиле

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
28/04/2009
"Да, знаем, че панираното е вредно и ще отидем в Ада Само се надяваме и там да има панирано пилешко месо "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 060
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - бяло 800 гр.
  • чесън - 3 скилидки
  • черен пипер
  • сол
  • брашно - 3 с. л.
  • яйца - 4 бр.
  • галета - 5 - 6 с. л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете месото 30 мин. Отделете го от костите и оформете правилни парчета. Натрийте ги с чесън, посолете ги със сол и черен пипер.

Потопявайте всяко парче последователно в брашно, в разбитите яйца посолени, галета и пак в яйцата и ги изпържете.

Сложете ги в елипсовидна чиния. Наоколо подредете гарнитура от сурови и задушени в масло зеленчуци.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар