Домашен крем с кайсии

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
328
292
23/12/2019
"В сърцето и корема ни винаги ще се намери място за вкусен десерт "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 509
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и към тях добавяме захарта, брашното и малко сол. Разбиваме добре. На тънка струя се налива свареното топло мляко. Получената смес се разбива добре, след което се вари няколко минути, като се внимава да не загори. Сваля се от огъня.

Прибавят се ванилията и маслото. Кремът се разбърква и като изстине, се изсипва в широки чаши.

Кайсиите се разполовяват и се задушават с малко захар и масло. Прибавят се към готовия плодов крем.

Поднася се охладен този неустоим домашен крен с кайсии.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар