Домашен крем с кайсии

ВаляВаляНовак
14/02/2012
"В сърцето и корема ни винаги ще се намери място за вкусен десерт "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8-10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 089
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и към тях добавяме захарта, брашното и малко сол. Разбиваме добре. На тънка струя се налива свареното топло мляко. Получената смес се разбива добре, след което се вари няколко минути, като се внимава да не загори. Сваля се от огъня.

Прибавят се ванилията и маслото. Кремът се разбърква и като изстине, се изсипва в широки чаши.

Кайсиите се разполовяват и се задушават с малко захар и масло. Прибавят се към крема.

Поднася се охладен.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар