Леща с домашна юфка

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
90
140
09/04/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливате лещата с 5 ч.ч. студена вода и я сварявате. Препичате домашната юфка във фурната и я прибавяте към лещата, преди да се е сварила.

Варите, докато продуктите поемат водата и ястието с леща остане без сос. Задушавате ситно нарязания лук в маслото и го сипвате при лещата.

Посолявате и поръсвате със ситно нарязан магданоз и стрита чубрица лещата с домашна юфка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар