Млечна яхния от зелен лук

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
02/12/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене55 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо891
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате лука на ситно и го задушавате в олиото и малко вода. Добавяте ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Сипвате брашното, посолявате на вкус и разреждате с прясното мляко. Варите ястието 30 минути на умерен огън.

Преди да отстраните от огъня застройвате с разбитите яйца. При поднасяне поръсвате с едро смлян черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар