Чорба от кефал

29/11/2013
Ivanka
отIvankaНовак83
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 312
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кефала се почиства и измива. Слага се да се задуши за десетина минути в мазнината с малко (1/2 к.ч.) вода и с нарязания на дребно лук.

След това се залива с вода и се добавят оцетът и солта на вкус. Чорбата се вари до омекване, като накрая се поръсва със ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Подправя се с лимонов сок и счукана канела, след като се свали от огъня.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар