Коледна яхния с арпаджик

Марина НордМарина НордНовак1219
25/12/2013
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се задушава в мазнината, заедно с почистения арпаджик. Когато лукчетата омекнат, се добавя брашното и червеният пипер.

Залива се с 2 чаши гореща вода и се оставя да къкри на слаб огън до готовност на месото. Поръсва се с черния пипер и солта и се сваля от котлона. Яхнията се поднася, поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар