Начин на приготвяне
Първо сварете ваниловия крем от всички посочени продукти и го оставете настрана, за да се охлади.
През това време пригответе сместа, която е необходима за намазването на корите за баница.
За целта разбийте на сняг белтъците и към тях добавете внимателно олиото, жълтъците, бакпулвера, гриса и киселото мляко. След всеки добавен продукт разбивайте с миксер и тогава добавяйте следващия.
Вземете три от корите за баница и всяка намажете с по 4 лъжици от сместа. В широката част на третата кора (в началото) сложете още от ваниловия крем.
Навийте внимателно на руло, след това на охлювче и сложете в тава с падащо дъно, върху която сте сложили хартия за печене.
По същия начин направете още 4 рула. Ако ви остане смес, намажете витата баница отгоре.
Загрейте фурната на 180 градуса и печете сладката баница до получаване на приятен златист загар.
Охладете и поръсете с пудра захар.
Витата баница с крем пудинг е готова за сервиране.