Начин на приготвяне
Смесете продуктите за блатовете за торта и омесете тесто.
Разделете го на 6 равни топки, които отделно разточете на тънка кора.
Сложете ги да се печат за около 7 минути върху хартия за печене на 180 °C.
Изрежете с помощта на кръгла чиния еднакви кръгли блатове.
За приготвянето на крема разбийте сметаната до сгъстяване.
В друг съд разбийте крема сиренето заедно със захарта. Добавете заквасената сметана и продължете да бъркате с лъжица - накрая добавете и разбитата сметана.
В плосък поднос започнете да редите продуктите, като редувате блатовете с крем до изчерпване.
Между блатовете добавете и сладко от боривинки.
Залейте домашната торта с разтопен шоколад и с част от трохите от останалите изрезки на блатовете.
Насладете се на тази Лесна Домашна Торта с Крема Сирене.
Да ви е сладко!