Тиквен Мармалад

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
06/06/2011
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5 бурканчета
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 096
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се обелва и се нарязва на дребни парчета.

Настъргваме кората на лимоните на ситно ренде и изцеждаме сока им.

Смесваме всички продукти, разбъркваме ги добре и ги оставяте да престоят за една нощ.

На другия ден ги сварявате до получаването на гъст мармалад. Докато е още гореща, изсипваме сместа в затоплени бурканчета, накрая ги обръщаме наопаки.

Двойна затварачка за буркани като от едно време
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар