Начин на приготвяне
Натрошете бисквитите и добавете към тях разтопеното масло. Разбъркайте и сложете бисквитения блат във форма с падащо дъно. Оставете за 60 мин. в хладилник.
В купата на миксера сипете крема сиренето и го разбийте заедно със захарта, ванилията и течната сметана.
Разтворете желатина в студена вода, да набъбне. Затоплете го на водна баня и добавете към крема за вкусния чийзкейк.
Разбъркайте и сипете върху основата, приберете за час в хладилник.
Измийте и почистете ягодите, смесете ги с водата и захарта, прибавете и желатина, приготвен по указанията на опаковката. Сипете върху крема.
Чийзкейка с ягоди поставете отново в хладилник, този път за цяла нощ.
Преди да поднесете, махнете формата от ягодовия чийзкейк с желиран крем с помощта на влажен нож.