Застроена чорба от свинско месо

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
19/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 012
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива със студена вода и се нарязва на малки парчета. Залива се с вода и се сварява. В тиган се загрява мазнината и в нея се задушава лукът, нарязан на дребно.

Щом стане златист, се добавя и брашното при непрекъснато бъркане. Тази смес се сипва във врящата супа. Когато месото се е свари добре, супата се застройва с яйцата, разбити в киселото мляко.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар