Начин на приготвяне
Най-напред пригответе крема за апетитната бисквитена торта. Разбийте сладкарската сметана. В друга купа разбийте крема сиренето и пудрата захар.
Вземете форма за торта и подредете бисквитите, предварително потопени в кафето. Сипете част от крема, после наръсете малко кокосови стърготини.
Така направете още два слоя бисквити, крем и стърготини. След направете украсата за чудесната торта.
Разтопете белия шоколад, добавете към него натрошените бисквити и сметаната. Направете топчета, оваляйте ги в кокосовите стърготини и наредете върху тортата.
Приберете тортата без печене в хладилник да стегне за няколко часа.
Махнете ринга от чийз бисквитената торта с бял шоколад, поръсете с още кокосови стърготини и поднесете.