Пилешки паприкаш

IlariaIlaria
Новак
59035833859
Пилешки паприкаш
07/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилешкото месо и лука в тенджера, залейте с олиото и покрийте с вода. Задушете за 30-тина минути на умерен огън.

Разбийте брашното, вегетата и червения пипер в малко вода и кога месото омекне напълно, прибавете сместа.

Посолете и разбъркайте, а когато започне да ври, долейте още малко вода, ако паприкашът не е достатъчно рядък. Оставете ястието с пилешко да поври още малко, като от време на време разбърквате пилешката манджа.

Готовия пилешки паприкаш сервирайте със селска питка.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: