Начин на приготвяне
Разтворете пудинга в 1 чаша от прясното мляко и захарта. Разбъркайте добре.
Сложете тенджерка на котлона и сипете вътре останалото прясно мляко, сгорещете го. С непрекъснато бъркане добавете пудинга и когато се получи гъст и гладък крем, махнете от котлона.
Сипете пудинга в подходящи чашки се сервиране, но не ги пълнете догоре. Оставете крема да се охлади.
Когато това стане, сипете по 1 лъжица от замразените плодове.
Разбъркайте заквасената сметаната заедно с ванилията и 3 лъжици желираща захар.
Разпределете върху плодовия крем и украсете по желание. В случая върху всяко кремче са сложени по 1 лъжица плодове и половин бишкота.
Сметановите кремчета с плодове и бишкоти са готови.