Празена чорба срещу махмурлук

ЗорицаЗорица
Новак
47
136
4k
6
17/03/2021
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо107
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете олиото в тенджера и запържете наситнените праз и чесън. Щом лукът се задуши и омекне, налейте зелевия сок, разреден с вода.

Щом заври чорбата, добавете измития булгур и сушените люти чушки - цели или натрошени.

Поръсете зеленчуковата супа с чубрица, мащерка и добавете черния пипер на зърна.

Оставете да се вари на умерен огън около 25 минути. От време на време разбърквайте.

Много вкусна чорба, която е подходяща както за пости, така и за разтоварване след махмурлук и преяждане.

Празената чорба срещу махмурлук може да се яде както гореща, така и студена.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар