Гъбена капама с лук

НалиНали
Ентусиаст
92
421
213
12
1
Гъбена капама с лук
Снимка: Нали
1 / 3
11/03/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Гъбена капама с лук - вкусна, ароматна, лесна за приготвяне - идеалната капама"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Един килограм гъби ги изчистваме и режем на кръгли парчета.

В тиган с малко мазнина ги запържваме за една две минути, посоляваме и подправяме с мащерка.

Изсипваме гъбите в тава за печене отгоре, заливаме доматен сок от консерва.

Режем лук на кръгли големи парчета и нареждаме отгоре.

Поръсваме капамата с червен пипер и затвараме с фолио.

Печем гъбена капама с лук на 200°C за около 30 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: