Добруджанска яхния

28/10/2013
Рени
отРениНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 109
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковите и целината се почистват, измиват и се нарязват на ситно. Задушават се в олиото и малко вода.

След като зеленчуците поомекнат, се прибавят нарязаните пиперки и домати, както и оризът.

Ястието се посолява и се залива с гореща вода, след което се вари на слаб огън. Яхнията се поръсва със ситно нарязан магданоз и черен пипер.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар