Котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови

Кристина БоневаКристина Бонева
Ентусиаст
78
312
121
11
1
Котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови
Снимка: Кристина Бонева
09/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Сготви15 мин.
Общо20 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетът от сьомга се овкусява с малко сол и черен пипер и се изпича на оребрен тиган за по 3-4 минути от всяка страна.

Морковите се задушават в масло за около 7-8 минути, след което се овкусяват със сол, поръсват се магданоз и с настърган кашкавал и се разбъркват, за да се разнесе добре кашкавалът.

Сервират се котлет от сьомга с гарнитура от бейби моркови в чиния и се консумират, докато са още топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: