ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета с бекон и топено сирене

Шишчета с бекон и топено сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3227k
Шишчета с бекон и топено сирене
11/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6-7 бр.
"Такава салата сме ви приготвили, че ще забравите за доматите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Топеното сирене се нарязва на малки парченца с размер 2 см. Беконът се нарязва на лентички, дълги 5 - 6 см и дебели 1 см, които се увиват около парченцата топено сирене и се нанизват плътно на шиш, като помежду им се поставя парче от чушка.

Пекат се на жар, като от време на време шишът се потапя в студена вода.

Когато се изпекат, се изнизват в съд с едро нарязаният лук и се захлупват, за да се задуши лукът.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: