Супа от леща и саздърма

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
911
97
62
19/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо598
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • леща - 250 г
  • саздърма - 250 г
  • лук - 2 глави
  • черен пипер
  • червен пипер
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте лещата с 6 ч.ч. вода, добавете ситно нарязания лук и варете до готовност.

Натрошете саздърмата на едри парчета, добавете ги към лещата и варете още 10 минути.

Свалете от котлона, овкусете със сол, черен и червен пипер, и пресен джоджен.

Може да приготвите супата и с колбас по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар