Паста Болонезе

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
19/05/2009
"Ето и нашата изпитана рецепта за тази толкова емблематична рецепта от италианската кухня!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50 395
  • Преглеждания за месеца413
  • Преглеждания за седмицата83
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в олиото каймата и чесъна, добавете доматеното пюре, ригана. салвията, мащерката, босилека, канелата и захарта.

Пуснете спагетите във вряща подсолена вода и варете около 8 минути.

Нарязания на кубчета домат, заедно със магданоза добавете след като свалите соса от огъня. Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Смесете соса със много добре отцедените спагети.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 8
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Петър
Петър
02.12.2012 19:41
Супер станаха :)
1
0