Начин на приготвяне
Бутер тестото се разстила и реже на правоъгълни форми. Последните се редят в тава с хартия за печене и се пекат до готовност, Оставят се настрани да изстинат.
Сметаната се разбива на гъст крем, най-добре с помощта на миксер.
Прясното мляко се сипва в купа, към него се добавя пудингът. Разбърква се с миксер до пухкава смес. Двата крема се смесват.
В друг съд се раздробяват 2 или 3 бутерки. Трябва да станат на трохи. Останалите се режат по средата и се пълнят с готовия крем.
Отгоре вкусните наполеонки се топят в крем, а после се овалват в трохите. Редят се в подходящ поднос.
Кремките се прибират се в хладилник за 2-3 часа.
След като времето измине, Класическите Кремки Наполеонки са готови за сервиране.