Начин на приготвяне
Измийте пилешките бутчета. Сложете ги в купа и овкусете с горчицата, майонезата и соса Терияки. Разбъркайте добре и оставете на хладно, за да се мариноват за няколко часа.
Овкусените бутчета наредете в тава за печене. Обелете и нарежете гъбите, лука и бекона, овкусете ги със сол и пипер и добавете към бутчетата. Налейте вътре бирата и наредете парченца масло.
Покрийте с фолио и печете в силно сгорещена (250 градуса) фурна за 15-тина минути.
Намалете на 170 градуса и печете още 2 часа. Към края махнете фолиото, за да се запекат отгоре.
Сервирайте бутчетата в компанията на сос от майонеза и горчица.
Пилешките бутчета в разкошен сос са готови.