Начин на приготвяне
1. Разтопете маслото на бавен огън и с него намазнете голям пласт домакинско фолио. Разположете го в тава и върху него подредете филетата от Пангасиус. Тях също намажете с масло около половината от цялото количество.
2. Посолете рибата и запечатайте фолиото.
Пъхнете в загряга на 200 градуса фурна за 10 минути.
3. Докато текат тези минути, накълцайте пресния чесън и го смесете със останалото масло и горчицата.
4. Извадете рибата от фурната и отворете фолиото.
Разпределете върху филетата от приготвената смес и отново запечатайте.
5. Печете още 10 минути и когато извадите от фурната, изчакайте 2-3 минути, преди да отворите фолиото.
6. Разпределете пангасиус на фурна във фолио в две порции и гарнирайте със свежа салата по избор.
Добър апетит!