Топла есенна салата

ЕленаЕленаНовак
05/09/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 249
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се бланшират предварително - почти сваряват. Царевицата е от консерва и се смесва в огнеупорен съд с вече почти сварените и отцедени зеленчуци.

Отгоре се залива със соса, приготвен от едно кисело мляко, в който са добавени чесъна, сол, черен пипер и малко майонеза.

По желание се добавя и малко настърган кашкавал и топлата есенна салата се запича за кратко в силно загряна фурна.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар