Топла есенна салата

05/09/2012
Елена
отЕленаНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 981
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се бланшират предварително - почти сваряват. Царевицата е от консерва и се смесва в огнеупорен съд с вече почти сварените и отцедени зеленчуци.

Отгоре се залива със соса, приготвен от едно кисело мляко, в който са добавени чесъна, сол, черен пипер и малко майонеза.

По желание се добавя и малко настърган кашкавал и топлата есенна салата се запича за кратко в силно загряна фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар