Начин на приготвяне
Нарежете патладжана на кубчета със страна 2.5 см и го посолете. Оставете го за 40 минути за да се отцеди от горчивия сок, след което го бланширайте във вряла вода за 3-4 минути. Извадете за да се отцеди.
Нарежете картофите и тиквичките на кучета със същата големина. Посолете тиквичките и ги оставете да се отцедят 15 минути.
Загрейте маслото и запържете ситно нарязаните лук и чесън. Овкусете с подправките и наситнения корен от джинджифил. Запържете сместа за около 5 минути, като не спирате да бъркате.
Добавете картофите и патладжана, и запържете за още 4-5 минути. Време е да добавите тиквичките и зеления фасул и да запържите за още 4-5 минути. Последно се сипват доматите, почистени от семките и нарязани на ситно и се запържва за още 2-3 минути.
Налейте кокосовото мляко и бульона, разбъркайте добре и кипнете. Варете ястието 30 минути на тих огън под похлупак, след което махнете капака и варете още 5-10 минути за да се сгъсти соса.
Украсете с магданоз и поднесете.