Гъбена веган супа

15/10/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • гъби - 250 г
  • праз - 1 бр.
  • картофи - 1 бр.
  • кокосово масло - 1 с.л
  • кокосово мляко - 100 мл или соево, лимецово
  • сол - хималайска
  • черен пипер
* мерки и количества
Гъбена Супа

Начин на приготвяне

Обелете гъбите.

Нарежете зеленчуците на дребно и налейте вода, колкото да ги покрие. Сложете на котлона да заври.

Намалете, добавете солта и затворете с капак. Варете около 20 минути или до готовност на продуктите.

Махнете от котлона и сложете кокосовото масло и мляко. Пасирайте гъбената супа с пасатора до гладка смес.

Сервирайте Гъбената веган супа в дълбока чиния, поръсена с прясно смлян черен пипер.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар