Картофена супа с наденица

Иван ВасилевИван ВасилевНовак
26/09/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 330
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги на парчета и ги сварете до готовност в подсолена вода. Водата от варенето разредете с доматеното пюре и прясното мляко.

Кипнете супата за секунди, свалете от котлона и застройте с добре разбитото кисело мляко и яйце. Разтопете маслото без да кипне и залейте супата. Добавете изпържената в олио наденица, поръсете с магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар