Постни банички с праз

21/09/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо46
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Банички

Начин на приготвяне

Измийте спанака и го нарежете на дребно. Праза също.

В тиган загрейте малко мазнина и задушете за кратко праза. Добавете спанака. Изчакайте да спадне обема и изключете.

Извадете корите на кухненския плот. Вземете една, поръсете с малко мазнина, отгоре сложете втора, отново мазнина, а плънката сложете в единия край.

Завийте на руло баницата с праз и подредете в тавичка, застлана предварително с хартия за печене.

Постъпете по същия начин и с останалите кори.

Печете вашата постна баница в загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Извадете, нареже на банички и оставете да се охлади преди да сервирате.

Разкошни постни банички с праз се получават!

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар