Пикантна рибена салата

09/01/2020
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо888
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кожата, перките и костите на скумрията и накъсайте месото на парчета. В дълбока купа поставете накъсаното месо, добавете отцедения консервиран боб, ситно нарязаните кисели краставички и лук и разбъркайте всичко.

Овкусете така приготвената рибна салата с лимонов сок и хайвер. Отново разбъркайте добре и приберете за 30 минути на студено.

Преди поднасяне поръсете със ситно нарязан магданоз и настъргани лимонови кори готовата пикантна рибена салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар