Камби на фурна с мед

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
697
2k
5k
401
4
20/09/2020
"Много обичаме да хапваме камби през зимата, а тази рецепта, в която е добавен мед, е просто отлична"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 497
  • Преглеждания за месеца10519
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на ножче изрязваме измитите камби от дръжките и почистваме добре от семената.

Нареждаме в тавичката, като поставяме с отвора нагоре.

Във всяка камба слагаме мед, сол, оцет, олио.

Ако камбите са по-малки, количеството е по-малко.

Поставяме във фурната и печем до лека промяна на цвета.

Когато са готови, още горещи, нареждаме в буркан една върху друга, с отвора нагоре, и по желание поставяме по 1 скилидка чесън.

Веднага затваряме и обръщаме бурканите с капачката надолу.

Камбите на фурна с мед са готови.

Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
За вашата зимнина препоръчваме:
Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
3.25 лв.
Виж ››

Каквото и да ви говорят - най-вкусната зимнина се затваря с помощта на тези качествени цветни капачки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар