Начин на приготвяне
Вземете половината от маслото и го разтопете на ниска степен на котлона. Добавете брашното и енергично разбъркайте.
Когато брашното започне да покафенява, добавете млякото и бульона. Не спирайте да бъркате. Щом смесят стане гладка и хомогенна, отдръпнете от котлона и покрийте съда.
Скучайте яйцата в дълбока купа. Разбийте ги с вилица и добавете месото, нарязания на ситно магданоз и 1 ч.ч галета. Подправете със сол на вкус.
Към тази смес добавете настъргания кашкавал.
Разбъркайте всички продукти. Към тях прибавете и млечната каша.
Включете фурната на 200 градуса.
С морки ръце оформете крокетите.
Наредете ги в тава, на дъното на която сте намазали малко мазнина.
Печете пилешките крокети на фурна около 30 мин - до златисто.