Френски пържен лук

18/09/2013
Vessi
отVessiНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 552
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете главите лук и ги нарежете на тънки пръстенчета. Поръсете ги със сол и леко ги разбъркайте с пръсти. Пресейте брашното, добавете щипка индийско орехче.

Загрейте мазнината. Потапяйте лучените кръгчета последователно в прясното мляко, след това в брашното и изпържете в силно сгорещена мазнина до златиста. Поднесете още топли. Може да ги гарнирате с лимонови резени.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар