Чеснова супа с наденица

22/08/2020
"Апетитна и засищаща чеснова супа с наденица - не можеш да спреш да ядеш"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо81
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и измиват. Нарязват се в тенджера на едри кубчета. Чушките се измиват и почистват от семките. Нарязват се на едро. Целината се обелва и нарязва на едро. Доматът се измива и нарязва на едро. Добавят се в тенджерата. Чесънът се обелва.

Зеленчуците се покриват с вода и се варят. Когато са сварени, към тях се добавят чесъна и маслото. Добавя се прясното мляко. Овкусява се със сол и черен пипер. Пасира се добре до гладка смес.

Връща се на котлона до завиране, като непрекъснато се разбърква. Наденицата се настъргва на едро ренде. В тиган се слага мазнина и наденицата се запържва. Магданозът се измива и нарязва на ситно в супата с чесън.

Чесновата супа с наденица се поднася, като наденицата се добавя допълнително и се поръсва с пресния магданоз.

Към тази вкусна супа с колбас сервираме и мързелив хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар