Бистра пилешка супа за ценители

НикиНики
Новак
119
385
1k
5
22/08/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бистра пилешка супа за ценители - класика в жанра!

Първо сваряваме пилешкото месо. След като се свари, оставяме го да се охлади и накъсваме на парченца.

Нарязваме лука и чесъна на ситно, а картофите и морковите на малки кубченца.

В дълбока тенджера загряваме малко мазнина, добавяме лука и чесъна и задушаваме за 4-5 минути.

След това добавяме картофите и морковите и задушаваме още 4-5 минути.

Добавяме бульона, в които сме варили пилешкото месо, ако е необходимо добавяме и вода.

Прибавяме месото, фидето и сол на вкус.

Варим супата от пилешко до готовност.

Сервираме супата с месо и фиде топла, поръсена с черен пипер.

Бистра супа с ухание на уют!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар