Говеждо по градинарски

Ваня Цветанова
Ваня Цветанова
Новак
17/09/2013
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 041
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в което сте добавили и половината от маслото.

Запържете месото от всички страни до омекването му, след което го прехвърляме в дълбока тава. Добавяме предварително сварения зелен фасул, бланшираните и обелени домати, които сме нарязали на четвъртинки.

В остатъка от маслото запържваме гъбите, нарязани на едро и ги добавяме към останалите продукти. Заливаме всичко с бяло вино, посоляваме, сипваме и малко вода и запичаме за 25-30 минути в умерено гореща (около 180 градуса) фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар