Рататуй със сметанов сос и кашкавал

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
140
634
866
44
02/07/2020
"Добър апетит с този рататуй със сметанов сос и кашкавал "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо294
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този френски специалитет нарязваме на кръгчета тиквичките, доматите, картофите, луканката и лука.

Овкусяваме зеленчуците със сол, черен пипер и зеленчуковата подправка.

В кръгла тава редим последователно кръгче тиквичка, домат, картоф, лук и луканка. Редим така последователно, докато обиколим тавичката.

Поставяме резени краве масло отгоре и печем страхотния рататуй в загрята фурна за около 30 минути или докато поомекнат зеленчуците.

След като това се случи, поливаме редените зеленчуци отгоре със сметаната и връщаме във фурната, докато се запече.

Накрая поръсваме с кашкавал и риган и изключваме фурната.

Да ви е сладко с този чуден рататуй със сметанов сос и кашкавал!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар