Различни домашни брускети

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
140
632
866
43
02/07/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции30
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на тънки филийки. Така нарязани тънките филийки се препичат на тостер.

Намазваме част от препечените брускети с крема сирене, другата част с топено сирене.

Върху брускетите, които сме намазали с топеното сирене отгоре, слагаме от шунката, нарязаните маслини и чери доматите.

Другите брускети, които сме намазали с крема сирене отгоре, поръсваме с риган, след това редим по желание чери домати, маслини и от двата вида моцарела.

Накрая поставяме листенце босилек и поръсваме част от тях с ленено семе.

Поставяме върху табла или плато с мезета и сервираме различните домашни брускети.

Да ви е сладко с това страхотно предястие за гости!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар