Лесен и бърз тутманик

АнабелАнабел
Ветеран
622
3k
1k
269
21/06/2020
"Бърз тутманик за заети домакини"
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 217
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват двете яйца с помощта на телена бъркалка.

Към тях се прибавят олиото, пресятото брашно и киселото мляко с угасената в него сода.

Сместа се разбърква, прибавя се натрошеното сирене и отново се разбърква.

Получава се гъста каша, която се прехвърля в намазнена тавичка.

Бърканият тутманик се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около половин час.

Лесният и бърз тутманик е готов, когато отгоре получи хубава златиста коричка.

Бърза, лесна и вкусна закуска!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар