Начин на приготвяне
Свинското месо се измива много добре и се нарязва на тънки свински котлети, дебели 1 см.
Кимионът се разбърква с бирата.
Свинските пържоли се поставят в тавата и се посоляват с черен пипер и сол от двете страни.
Залива се с бирата и олио.
Пекат се 30 мин. на 180 градуса.
Ананасът се обелва и се нарязва на шайби.
Завира се вода, в която се пускат шайбите ананас за 1 мин., след което се изваждат и се оставят да се отцедят.
След като пържолите са запечени, се нареждат шайбите ананас върху всяка пържола.
Кашкавалът се нарязва на парчета и се слага върху всяка шайба.
Пече се 20 мин. на 150 градуса.
Крехки свински котлети с ананас и кашкавал - една по-различна рецепта за пържоли на фурна.